Rezumate

CONFERINȚA NAȚIONALĂ A SOCIETĂȚII ROMÂNE DE FIZIOLOGIE 2023

Instrucţiuni rezumate

  • Rezumatele trebuie trimise și prezentate în limba romană.
  • Termenul limită de depunere este vineri, 08 octombrie 2023, orele 24.00. Nu va mai fi posibilă nicio prelungire. Rezumatele ar trebui să conțină informații noi și originale, care nu au fost publicate în altă parte înainte de 19 Octombrie 2023.

Întrebări frecvente

1. Cum creez un nou rezumat?

Mergeți în pagina numită Rezumate. Faceți click pe butonul myAbstract și începeți să completați formularul dedicat. Trebuie însă să aveți la îndemână email-ul de confirmare a înregistrării prealabile la Conferința Națională a Societății Române de Fiziologie 2023.

2. Cum editez un nou rezumat?

Odată începută completarea formularului de transmitere a rezumatelor, sistemul vă va ghida prin 4 pasi pentru editarea rezumatului.

Volum rezumate

Toate rezumatele prezentate și acceptate vor fi publicate în Volumul de Rezumate online al manifestării, volum editat de o editură acreditată de către Colegiul Medicilor din România. Acesta va fi publicat pe website-ul manifestării, www.fiziologie.org. Nu va exista o variantă tiparită a volumului.

E-postere

1. Am ales tipul de prezentare orală, dar rezumatul meu a fost programat sub forma de poster?

Toate rezumatele înscrise vor fi evaluate fără identificarea autorilor de către membrii Comitetului Științific al manifestării. Selecția finală va fi făcută de Comitetul Științific, care va determina formatul, ziua și ora prezentării pentru fiecare rezumat. Rezumatele acceptate în cadrul manifestării, dar care nu se vor regăsi în programul științific, vor fi programate ca E-Poster. Fiecare autor care se va încadra în această categorie va primi pe mail o notificare la începutul lunii Octombrie 2023. 

myAbstract

Rezumatele trebuie trimise prin myabstract (serviciul de depunere online a rezumatelor). Rezumatele trimise prin fax sau e-mail nu vor fi acceptate.