Dragi colegi,
Am deosebita onoare şi bucurie de a vă invita, în numele colectivului Disciplinei de Fiziologie din Cluj-Napoca, să participaţi la cel de-al XIV-lea Congres al Societăţii Române de Fiziologie, „Fiziologia azi: între concept, inovaţie tehnologică şi aplicaţia clinică”, organizat la Cluj-Napoca, în perioada 17-19 octombrie 2024.
Dorim ca acest eveniment să fie un cadru de dezbatere constructivă a aportului pe care fiziologia, ca disciplină fundamentală, îl are în dezvoltarea cunoaşterii, dar şi al impactului pe care progresele, în cercetarea pe care o desfăşurăm, îl au asupra medicinei contemporane. Într-o perioadă de mari progrese tehnologice, fiziologia este forţa motrice care face legătura între concepte fundamentale, inovaţie şi aplicaţia lor în practica clinică.
Vă invităm ca împreună să explorăm rolul complex pe care fiziologia îl are azi, atât în cercetare, cât şi în educaţia medicală, dar şi provocările la care trebuie să răspundă, şi pe care nu le putem depăşi decât prin interdisciplinaritate şi colaborare.
Fiziologia evoluează rapid datorită progreselor tehnologice şi aplicaţiilor lor practice. Integrând aceste schimbări, fiziologia poate continua să dezvăluie misterele biologiei umane, dar şi să răspundă celor mai presante provocări din domeniul medical.
Vă aşteptăm cu mult drag în inima Transilvaniei, să împărtăşim din experienţa, cercetările şi realizările noastre, să stabilim punţi de legătură, dar şi să ne bucurăm revăzând colaboratori şi prieteni dragi.
Prof. Dr. Simona Clichici
Preşedintele Comitetului de Organizare al Congresului
Participare la cină – Vineri, 18.10.2024 – 50 lei
Serviciile incluse în taxa de participare sunt:
● Accesul la sesiunile de lucrări.
● Certificatul de participare cu credite EMC.
● Accesul la expoziția medicală.
● Materialele conferinței.***
● Mesele oferite de către organizatori.
*** Participanții care se înscriu și achită taxa de participare după data de 07 octombrie 2024 vor primi materialele evenimentului în limita stocului disponibil.
În urma participării la eveniment, se vor acorda 14 credite EMC.
Taxele achitate nu se returnează.
Cerintele pentru rezumat:
Rezumatele vor fi redactate în limba engleză.
Prezentarea lucrării în limba română.
Transmiterea rezumatelor se realizează doar electronic, prin utilizarea sistemului online
Vă rugăm să luați în considerare faptul că un participant înregistrat nu poate trimite și prezenta mai mult de 2 rezumate. Rezumatele trebuie să respecte regulile de prezentare și formatul cerut la încărcarea acestora în sistem.
Termenul limită pentru transmiterea rezumatelor este 13 Septembrie 2024 (inclusiv).
Lucrările acceptate de Comitetul Științific vor fi prezentate ca poster sau comunicare orală.
Câmpurile de completare la încărcarea rezumatelor:
Tipul prezentării: Autorii vor completa tipul de prezentare preferat: prezentare orală sau poster. Tipul prezentării va fi confirmat de Comitetul Științific și poate să nu fie cel preferat de autori.
Titlul: Titlul trebuie să fie concis și informativ, să nu depășească 200 de caractere și să fie tehnoredactat în Times New Roman 12. Acesta trebuie să aibă doar prima literă scrisă cu majuscule, fără a scrie întreg titlul cu litere mari.
Autori și afiliere: Autorii vor fi trecuți cu numele întreg și inițiala prenumelui. Afilierile autorilor trebuie menționate sub numele autorilor.
Textul rezumatului: Rezumatul nu trebuie să depășească 2500 de caractere și trebuie tehnoredactat în Times New Roman 10. Cele 2500 de caractere nu includ titlul, autorii și afilierea acestora. Rezumatul va conține următoarele secțiuni: Introducere (Introduction/Background), Obiective (Objectives), Material și metodă (Materials and methods), Rezultate (Results) și Concluzii (Conclusion).
Cuvinte cheie (Keywords): Vă rugăm să adăugați 1–3 cuvinte cheie, în Times New Roman 10, care descriu cercetarea.
*Volumul de rezumate va fi în format digital cu ISBN.