Informaţii generale

CONFERINȚA NAȚIONALĂ A SOCIETĂȚII ROMÂNE DE FIZIOLOGIE 2023

Comunicare

Limba oficială a Conferinței Naționale a Societății Române de Fiziologie 2023 este româna. Website-ul evenimentului, www.fiziologie.org,  reprezintă forma de comunicare oficială cu participanții la manifestare, iar conținutul acestuia este ȋn permanentă actualizare.

Ȋnregistrare şi plată

Ȋnregistrarea se realizează online pe website-ul evenimentului, iar plata taxelor de participare se face online prin card bancar ȋn contul operatorului manifestării, SC FOCUS EVENT SRL, RO24361916.. Pentru mai mute informații, mergi la secțiunea ÎNREGISTRARE.

Locație şi format eveniment

 

Conferința Națională a Societății Române de Fiziologie 2023 se va desfăşura ȋn perioada 19-21 octombrie 2023 ȋn format ONSITE  la Plaza Hotel din Târgu Mures.  Locurile  sunt limitate de capacitatea centrului de conferințe, iar ocuparea acestora pe parcursul evenimentului se face pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Nici o rezervare a locurilor nu este posibilă.

Rezumate

Rezumatele vor putea fi transmise prin MyAbstract ȋn perioada ȋn care sesiunea de transmitere a rezumatelor este deschisă. Mai multe informații legate de procedure de editare şi transmitere a rezumatelor vor fi comunicate odată cu deschiderea sesiunii.

Creditare EMC

Conferința Națională a Societății Române de Fiziologie 2023 va fi creditată de către Colegiul Medicilor din România.

Organizatori si operator conferinţă

Organizatorul Conferinței este Societatea Română de Fiziologie, iar operatorul manifestării este compania FOCUS EVENT, RO24361916, Centrul de Afaceri SOLOMON’S, Sos Moara de Foc 35, Et 3, Iaşi, www.focusevent.ro , contact@focusevent.ro